De Winkel

Welkom bij De Schildknaap, dé plek voor al je bordspellen, kaartspellen, trading cards en TTRPG-avonturen! We helpen je graag met het vinden van het perfecte spel, de juiste spelaccessoires en natuurlijk staan we klaar om je te begeleiden bij je volgende avontuur! Kom je snel een keer een kijkje nemen in onze winkel? Niet alleen hebben we genoeg bordspellen om je nooit meer te hoeven vervelen, maar we hebben ook alles voor je volgende D&D-avontuur. Zo geven we graag advies over welke module goed aansluit op jouw volgende spel en welke dobbelstenen er het beste bij je karakter passen…

Speelruimte

Weet je nog niet zeker welk spel bij je past? Of ben je in de stad met je vrienden of familie en zoek je nog wat leuks om te doen? Dan is onze speelruimte zeker een aanrader! Hier hebben we genoeg spellen om een hele middag door te brengen. Kom gezellig een spelletje spelen en wij zorgen voor de begeleiding en sfeer! Natuurlijk staat er ook wat te drinken voor je klaar! Zien we jou binnenkort om een spelletje uit te testen?

D&D Ruimte

BINNENKORT BIJ DE SCHILDKNAAP

Natuurlijk zijn wij er ook voor al je Dungeons & Dragons-avonturen. Niet alleen met advies, maar hopelijk binnenkort ook met een speciaal ingerichte speelruimte voor al je game nights. We zorgen voor de boeken, de mini’s en de ruimte en natuurlijk voor wat drinken en snacks. We hopen binnenkort de deuren van deze ruimte open te gooien. Houd vooral de socials in de gaten voor de nieuwste updates rondom dit vertrek!

Neem contact op

Wij staan altijd klaar om jou te helpen! Dat is tenslotte de rol van een schildknaap. Of je nu op zoek bent naar advies over het perfecte bordspel, hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste spelaccessoires, of gewoon wat inspiratie wilt voor je volgende Dungeons & Dragons-avontuur, wij zijn er voor jou!

Heb je vragen? Neem zeker even contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen. Of je nu belt, mailt, of langskomt in de winkel, we helpen je graag verder met al je spelvragen en behoeften.

Email

info@deschildknaap.nl

Discord

de_schildknaap

Telefoon

06-53979242